3 apr. 2013

Virkad hatt och halsduk


Det här var ett önskemål från lilltjejen. Jag gjorde något liknande förra året men den hatten fick hunden tag på sen var det ingen hatt mer. Jag måste ha något att göra när jag väntar på att nystanet till den flätstickade tröjan ska komma. Så jag tog med mig lilltjejen till handarbetsaffären för om hon får vara med och välja använder hon grejorna mycket mer. Att hon ville ha en virkad hatt och halsduk hade vi bestämt innan vi gick dit och jag hade kommit fram till att den blir nog bra att virka i garnet Tilda från Svarta fåret. Hon bestämde direkt vilken färg hon ville ha - rosa! Det som var roligt var att det hade kommit ut en ny rosa färg som glittrar lite. Det syns lite dåligt på bilderna men det glittrar så där lite lagom mycket.Mönstret hittade jag i kreativ stickning nr15 från 2011.

6 kommentarer:

 1. Super fint sæt :-) Hehe fik hunden fat i den sidste hue du lavede...? :o) Ja den unge dame ved vel godt hvilken farve hun vil have...! Jeg synes farven ser smuk ud på billedet og jeg er selv glad for Rosa.

  Rigtig fin aften!
  Kram herfra

  SvaraRadera
 2. Hej och tack för titten på din fina blogg, jag kommer att komma tillbaka till den. Älskar tomteraggsockarna men har inte vågat mig på det mönstret själv ännu, men till nästa jul får jag nog göra ett försök. Ha det bra i vårsolen Karin

  SvaraRadera
 3. Otroligt sött! Gillar både färg och mönster. Och mest gillar jag modellen :)

  Kramar

  SvaraRadera
 4. Så himla fint!!! Lilla modellen klär i färgen :))) Ha en bra start på helgen. Kram

  SvaraRadera
 5. Jättesött - både hatt OCH modell! /Ulrika

  SvaraRadera