26 jan. 2013

Stickade raggsockor till syrran på G...

Jag håller på att sticka ett par raggsockor till syrran. Det har jag hållit på med sen jag stickade sockarna med tomtar på till hennes man och lille son. Dom är roliga att sticka men..... jag har märkt att jag ser dåligt:(Jag börjar att bli gammal, behöver glasögon!!!! Det går jättebra att sticka på dagen när det är ljust ute men när det börjar att bli mörkt är det helt hopplöst och det blir bara fel. Det är väl bara att gå till optikern och skaffa glasögon:) Till dess får jag sticka dom här sockarna på dagtid.
Sockarna är lite mörkare i verkligheten än vad det blev på bilderna.

4 kommentarer:

 1. Så fine farver, jeg misunder virkelig dét du kan :-)
  Når jeg blir´gammel... så vil jeg.... :o)
  Søndags kram til dig

  SvaraRadera
 2. Jättefina! Ett tips, om du ser dåligt kan du ha en extralampa som belyser din stickning på kvällen. Jag har en som står på soffkanten bakom mig inköpt från IKEA. Den har en lång hals med en liten lampa på som man kan rikta perfekt mot stickningen! / Annika

  SvaraRadera
 3. Verkligen fina!

  Och jag förstår att det är svårt att se om inte ljuset är perfekt. Precis som Annika har jag också en extra lampa, min står på armstödet till soffan, dvs nära mitt handarbete som just nu är... ett par raggsockor till mig själv. Fast jag har valt ränder i vitt/grått/svart. Liiiite lättare att se. ;0)

  SvaraRadera
 4. Så vackra! Känner igen det där med glasögon....ålder ja, så är det nog :)

  Kramar

  SvaraRadera